mielona 14.08.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Witam.Mam problem z ustawieniem bojlera (140l) z braku miejsca w przyszłej kotłowni postanowiłem umieścić go na strychu (domek letniskowy, w zimie temperatura ujemna.Całą wode użytkową będę spuszczał i przedmuchiwał powietrzem, instalacja centralnego zaleje "glikolem")Chcę również dodatkowo go ocieplić wełną mineralną.Czy to będzie dobre rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.08.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 W "Młodym Techniku" kiedyś czytałem o domku "BRDA" i tam tak było.Tylko ta wata mi się tam mało podoba... Są lepsze sposoby. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mielona 14.08.2017 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 15.08.2017 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 takie patenty zamarzają najmnieszych rureczkach (wodnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts