eliks 30.12.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 @art - u mnie to działa w ten sposób. https://drive.google.com/file/d/1AsmLDq8-6Sfjjp5B1BBVxf6Z7QbG-vjL/view?usp=drivesdk Może szybkość to kwestia regulacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_composites 01.01.2018 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 To chyba film w przyspieszonym tępie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 26.02.2018 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 To chyba film w przyspieszonym tępie ? Przepraszam że tak późno ale nie zauważyłem. Nie, to nie przyspieszone tempo, tak to działa. Od roku nic się nie dzieje, naście cykli dziennie. Jak by ktoś chciał to mam filmy jak otwiera się w zwalach śniegu no i max temperaturka jaką miałem(mazury) to -21 stopni. Nie ma problemu a instalację robiłem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idran 08.03.2018 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 tylko tousek mercedes wśród napędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts