ampierniak 16.08.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Witam, przyszedł czas na renowacje dachu na kotłowi, jest tego ok 70 m2. Dostałem propozycje papy termozgrzewalnej: Nexler Premium 53H PV250, Villas Super Wn-PYE PV250 S52H oraz Mida TOP PV250 S5. Zwracam się do Was z prośbą o wybór papy nawierzchniowej która będzie najlepsza?. Różnica w cenie jest znośna. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ampierniak 18.08.2017 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Mógłby się ktoś z szanownego grona wypowiedzieć?Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamis 19.08.2017 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Miałem w tym roku robione Nexlerem 53 na podkładzie z Nexlera 40. Wygląda to ok, papa robi wrażenie bardzo solidnej (w przeciwieństwie do większości Czarnej Mamby, Jarbita, Izobita itp). Niestety był duży problem z dostępnością w lokalnych sklepach (zamawiałem przez internet na pełne palety), ale u Ciebie wyjdzie raptem pół paletki... Ogólnie polecam. Jedyne miejsce gdzie nadal cieknie to komin. Pożal się Boże dekarze źle zrobili obróbkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ampierniak 22.08.2017 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 taka też decyzje podjąłem, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts