kanadyjczyk 14.09.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czy ktoś spotkał się z mozliwością wygięcia sposobem chałupniczym płyt z MDF. Wymysliłem sobie szafeczkę i mam problem z realizacją. W hurtowni gdzie takie cóś mógłbym zamówić zaśpiewali sobie 400 ( słownie czterysta) PLN za 1 (słownie jeden) m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 A nie można zmienić na inne tworzywo, np. biała wiklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 14.09.2004 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 No może by i można było ale szafeczka ma być w łazience i jakoś mi to nie konweniuje Chociaż może, jak sie namyśli? Musi sobie to jakoś wyobrazić albo jakiś mały projekcik w kompiku trzasnąć Tylko nie wiem czy znajdzie jakąś teksturkę podobną do wikliny. Jednak co MDF to MDF, słyszałem że do gięcia są specjalne płyty z MDF, ale nie wim czy to prawda, sklejeczka lakierowana też chyba była by niezła tylko boję się, że może pod wpływem wilgoci cokolwiek się znowu rozprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 A może gienta nida, a na niej blat jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 15.09.2004 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Nida, na drzwi od szafki Nie to by była perwersja Blacik nie wiem jaki, małżonka wymyśliła sobi zielony marmur ale nawet nie poszedłem zapytać ile coś takiego kosztuje. Generalnie na blat nie mam jeszcze koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A pisał kto, że to drzwiczki. Co do blatu to niektórzy mają brodzik od kamieniarza i sobie chwalą. Może wyjść taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 16.09.2004 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 A litery jakie? Srebrne czy złote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts