kazik1906 18.08.2017 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Tak jak w temacie czym zabezpieczyć cegłę stara z której wychodzi wilgoć. Wychodza mi na ścianach tłuste plamy i pęcherze i chce skuc do cegły i czymś ja zabezpieczyć. Jakieś pomysły? Guma na wilgoć? Znajomy coś mówił, że można lepikiem posmarować. Co o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 18.08.2017 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Najpierw znajdź źródło wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazik1906 18.08.2017 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Podejrzewam, że z cegły coś idzie lub tynk dobrze nie wysechl bo szybko było szpachlowanie i malowane po tynkach maszynowych. A jak się lokalizuje źródło wilgoci??? Ja jestem w tym zielony, a chce aby ktoś mi to zrobił jednak z budowlancami niektórymi bywa tak, że jak się nie pokaże co mają zrobić to ciężko aby zrobili jak trzeba. Po prostu ciężko o specjalistę więc wolałbym mniej więcej wiedzieć co może być problemem i jak go zlokalizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts