olla87 19.08.2017 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Kochani, czy ktoś ma białe panele podłogowe? Marzą mi się białe, nawet takie całkiem, czyli nie szare a biel. Ma ktoś takie? Może wiecie gdzie takie znajdę w jak najlepszej cenie? Podzielcie się proszę opinią na temat użytkowania, utrzymania czystości etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MhUser 19.08.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 ja mam białe z widoczną lekką fakturą drewnakolor paneli nie ma wpływu na utrzymanie czystościalbo utrzymujesz czystość albo nie to zależy od ciebiena panelach 'bez plam' o jednolitym kolorze i fakturze widać zabrudzenia - to dobrze wiesz co sprzątać i wiesz kiedy jest brudno i jest czynnik który cie dopinguje do sprzątnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 19.08.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Jeśli chcesz całkowicie białe panele z delikatną strukturą drewna to sprawdź sobie panele IM 1859 Quick Stepa, tylko nie jest to wersja budżetowa. A jeśli chodzi o utrzymanie czystości to mam podobne zdanie jak przedmówca, z wyłączeniem całkowicie czarnych i jednolitych podłóg - tam nawet nie bród ale każda drobina kurzu jest widoczna - szczególnie w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla87 20.08.2017 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 dziękuję za odpowiedzi. Właśnie wcześniej miałam niemalże czarną podłogę i każdy kurz był zmorą! Cieszę się, że od razu nie było bury za pomysł z białymi Teraz tylko szukać jakichś niskobudżetowych jak najjaśniejszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts