helism 28.07.2002 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Hej! Czy ktoś tutaj buduje? Tarnowianie nie dajcie się. Azoty padają, wspierajmy choć miejscowe budownictwo.Budujemy z mężem w Koszycach Małych, właściwie już kończymy. Służymy radą i pomocą jako doświadczeni inwestorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
si 14.10.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Witam sąsiadów z Tarnowa.Budujemy w Koszycach ale Wielkich.Gratulujemy domu.My dopiero kryjemy dach.Czy też macie projekt z Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 22.10.2002 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Witam. :smile: Wreszcie coś się tu dzieje. Też mamy projekt z Muratora: D-21 z przeróbkami. Jeżeli czytasz posty to może już wiesz, że mieszkamy, choć daleko nam do stanu wykończonego (chyba, że wykończenia się). Ciekawa jestem jaki macie projekt i oczywiście gdzie dokładnie budujecie. Wszak Koszyce Wielkie nie są daleko, parę razy w tygodniu jeżdżę tędy do pracy. My mieszkamy z drugiej strony KM, na pograniczu Zgłobic (ul. Pracy). [ Ta wiadomość była edytowana przez: helism dnia 2002-10-22 15:28 ] [ Ta wiadomość była edytowana przez: helism dnia 2002-10-22 15:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
si 24.10.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Witaj Sąsiadko zza miedzy.Faktycznie budujemy domy na rzut cegłą.My przy Północnej-D08 z Muratora-typowy parterowy.Zawsze marzyliśmy o takim,no i czasem marzenia się spełniają.Do wprowadzenia potrzeba jeszcze co najmniej drugie tyle pieniążków.Więc budowa trochę potrwa.Narazie cieszymy się tym co mamy i podziwiamy prawie skończony dach.W tym roku planujemy jeszcze ocieplenie fundamentów i jak dobrze pójdzie to instalację elektryczną.Jak Wam się mieszka w nowym domu?Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 24.10.2002 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Nie jest lekko, ale ważne, że na swoim i to przeważa wszelkie niedogodności. Cokolwiek sie zrobi, to już cieszy. Obejrzałam sobie Wasz projekt na stronie Muratora, więc już wiem za czym się mam rozglądać w czasie spacerów po okolicy. Gdybyście potrzebowali namiary na fachowców, to służę naszymi. W zasadzie mogę polecić wszystkich prócz elektryka (choć już mam namiary na innego - robił nam instalację alarmową). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
si 24.10.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Dzięki.Jak narazie firma sprawuje się super.Podpisaliśmy z nimi umowę na budowę od fundamentów po dach.Nie mamy jeszcze namiarów na firmy wykończeniowe ale też na to jest jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 13.07.2003 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Czesc. Dawno mnie tu nie było. Jak tam budowa? Jakiś czas temu udało mi się zlokalizować ulicę Północną (to było wczesną wiosną) i chyba Twój domek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
si 13.07.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Witam,witam ja również nie mam zbyt dużo czasu aby siedzieć przy kompie.Cieszę się,że dotarłaś na Północna.Ja narazie na spacery się nie wybieram ale w przyszłośći napewno dojdę do Zgłobic.Jak narazie to walczymy z ziemią,ubzdurały mi się skarpy no i teraz mam za swoje.Nie dość ,że pochłoneły mnóstwo kasy to i praca ciężka-mam nadzieje ,że efekt końcowy chociaż mnie zadowoli.A co u Was?Wykończone na 102 czy wykończeni jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 13.07.2003 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Nie jestesmy wykonczeni. My tak sobie powolutku, w miarę sił i środków. Właśnie niedawno założyli nam stałe łącze internetowe w nowym domu. Telefonu nadal nie zamierzają założyć. W środku od lutego pracujemy nad kuchnią i myślę (a nie "mam nadzieję"), że w wakacje ją skończymy. Wczoraj zamówiliśmy szafę wnękową w "Świcie". Na zewnątrz krajobraz zmienia się bardzo powoli, pracujemy nad tarasem. Sąsiad wybudował ogrodzenie wysokie na 2,5 metra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 23.07.2003 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Przejeżdżałam dzisiaj Północną i widzę, że prace postępują. A czy ta zaczytana szatynka to Ty @siu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
si 24.07.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Czasem przy kawce i papierosku coś tam sobie czytam ,siedząc na tarasie.A we środę była z nami córka ,niechętna do prac ziemnych i prawdopodobnie to ją widziałas.I ja i ona jesteśmy szatynkami ,ale nie ten wiek Następnym razem wstąp na kawkę.Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 02.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Od ostatniego postu minęło już ponad 2 lata. Czy pojawił sie ktoś nowy z Tarnowa i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 14.03.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dopiero dzisaj wpadłem na ten wątek. Pozdrawiam budujących rodaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga P. 03.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja także dopiero teraz znalazłam wątek Tarnowski, jakaż radość mnie ogarnęła . Co prawda obecnie budujących tu raczej nie ma, bo jak sądzę @si@ i helism już dawno we własnych domkach mieszkają! A Ty toomas, jesteś w trakcie budowy, jeśli tak to gdzie się budujesz? My jak na razie jeszcze nie zaczęliśmy, mamy działkę, projekt, ekipę i kierownika, czekamy na pozwolenie na budowę. W planach na ten rok jest tylko fundament. Domek powstanie w Oleśnie k. Dąbrowy Tarn. Pozdrawiam!! Aga P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 04.04.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A Ty toomas, jesteś w trakcie budowy, jeśli tak to gdzie się budujesz? My jak na razie jeszcze nie zaczęliśmy, mamy działkę, projekt, ekipę i kierownika, czekamy na pozwolenie na budowę. W planach na ten rok jest tylko fundament. Domek powstanie w Oleśnie k. Dąbrowy Tarn. Pozdrawiam!! Aga P. Mieszkam ale jeszcze buduje...nie wszystko jest skończone, na zewnątrz jeszcze dużo roboty, i piętro jeszcze nie wykończone:) Ale prace sie ida do przodu...Buduje w Zgłobicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_i_t_o 06.05.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witam budujących pod Tarnowem Aż dziwne, że tak mało nas tutaj, biorąc pod uwagę ilość budujących się wokół domów... Ja buduję na granicy Tarnów/Zbylitowska Góra. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 06.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witam budujących pod Tarnowem Aż dziwne, że tak mało nas tutaj, biorąc pod uwagę ilość budujących się wokół domów... Ja buduję na granicy Tarnów/Zbylitowska Góra. Pozdrawiam! no to pewnie niedaleko mnie..ja w zgłobicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 30.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja też witam budujacych z Tarnowa i okolic. My budujemy w Koszycach ale to na razie poczatki - sciany fundamentowe zalane. teraz bedziemy izolować i ocieplac fundamenty i zasypywać je. Matko ile potrzeba piasku zasypowego.... mamy namiar na piasek po 25 zł/kubik. Natomiast bardzo poszukuje fajnego murarza, starannego do ułozenia oblicowania cegla klinkierową 2 kawałków ściany zewnetrznej ok 55 m2 . Moze ktos ma takie namiary . Pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazych 01.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a może podzielmy się cenami materiałów w tarnowie, nie wiecie po ile chodzi teraz pustak max ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 witajcie tarnusy, ja zamierzam zacząc wiosną 2009,troche z "drugiej strony" Tarnowa bo gmina radlów ale co tam wpisuje się,na razie walczę z papierami i architektem bo niegramotny jakiś i mam wraźzenie że nie dociera do niego co mu mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts