taka_ja taki_on 16.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witajcie tarnowianie i 'okoliczniaki'. Ja tam raczej ten okoliczniak, domek buduje w miejscowosci Maszkienice. Mam nadzieje ze sie moge podlaczyc do Waszej grupy Domek mam juz na etapie instalacji plus wykonanie wlasciwego pokrycia dachowego (poki co dach odeskowany i opapowany). Moj projekt to 'SARA' z Horyzontu. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich P.s. Potrzebuje z 3 samochody dobrej ziemi, ma ktos moze jakies namiary? Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee weszłam tutaj i tak się ucieszyłam Myślę sobie, w końcu Tarnów i oczywiście okolice... Drogi Przemku witaj sąsiedzie... a raczej rodaku z tej samej wsi My też się budujemy w Maszkienicach... A może to Tobie macham z mężem jak przejeżadżam koło budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Koleżanki i Koledzy - czy macie może namiar na jakąś dobrą ( i niedrogą )ekipę do zrobienia fundamentów? Niestety ja znam bardzo tanią a nawet najtańszą ekipę, poprostu fundamenty i resztę budujemy my sobie we dwoje- ja i mój mąż A na serio to nie za łatwo teraz będzie z ekipą, gdy ruszyły budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 18.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Koleżanki i Koledzy - czy macie może namiar na jakąś dobrą ( i niedrogą )ekipę do zrobienia fundamentów? Niestety ja znam bardzo tanią a nawet najtańszą ekipę, poprostu fundamenty i resztę budujemy my sobie we dwoje- ja i mój mąż A na serio to nie za łatwo teraz będzie z ekipą, gdy ruszyły budowy... my niestety nie mamy tyle czasu, żeby zając się fundamentami od a do z , dlatego potrzebujemy fachowców no i udało się : ekipa już jest zapowiedzieli sie na poczatek czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kate Sz. to fajowsko... w końcu coś i u WAS ruszy, rób zdjęcia, dziennik zakładaj Te forum strasznie uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 21.05.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Te forum strasznie uzależnia to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSCEOLA 23.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam wszystkichZ ukochanym małżonkiem rozpoczynamy budowę wiosną 2010. Obecnie zbieramy wszystkie papióry do pnb. Z ostatnich inwestycji zakupiliśmy bramę wjazdową (ogrodzenie z siatki już istnieje na działce). Planujemy jeszcze budowę mostka przez rów melioracyjny.Szukamy również jakiejś sensownej ekipy na wiosnę co by nam postawiła dom w stanie surowym otwartym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 29.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A proszę się pochwalić w jakiej to pięknej miejscowości planujecie się budować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Może macie namiary na tanią blachę na garaż..może być z rozbiórki dachu Będę wdzięczna za namiary... Szkielet garażu stoi, a blacha 60m2 to w sumie koszt nowego blaszanego garażu. Bynajmniej w Brzesku nie za tania nowa blacha i to nie wspomnę jaki gatunek. To tymczasowy garaż, więc blacha może być jak wspomniałam z rozbiórki. Pozdrawiam Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 02.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 niestety z blachą nie pomogę. ale ja osobiście bym tego szkieletu nie obudowywał. garaż bedzie bardziej doświetlony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 niestety z blachą nie pomogę. ale ja osobiście bym tego szkieletu nie obudowywał. garaż bedzie bardziej doświetlony No i przestronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSCEOLA 05.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Do TT Rzuchowa koło Pleśnej, taki konsensus między mieszkaniem na wsi (podmiejskiej) a względną bliskością miasta. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 06.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 piekne tereny. zazdroszczę widoków. w Radlnej mamy tego tylko namiastkę. ale za to znacznie bliżej do wielkiego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirk 08.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja buduję w Mościcach, obecny etap to schnięcie wylewek. Parę fotek wrzuciłem w wątku dot. projektu Figa z Archetonu. http://forum.muratordom.pl/post3408564.htm?highlight=#3408564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 02.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 piekne fotki. Widać, że końcówka blisko. Ps. zawisiło sie nam forum. Ale to wina pięknej pogody. jakby popadało troche........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 02.07.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no z tym padaniem to może już wystarczy ...... było nieciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirk 02.07.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No z padaniem wystarczy, a teraz zdycham w pracy z gorąca... Tak źle i tak niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSCEOLA 04.07.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A teraz troszke z innej beczki. Czy może ktoś z Was słyszał coś (dobrego lub złego) na temat firm dekarskich z Tarnowa: Bau-Tech i Deker ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 06.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Czy słońce, czy deszcz, grupa tarnowska mało aktywna jest... Witajcie Forumowicze! Jakie u Was postępy robót? Opiszę pokrótce swoje dokonania, a jak się naumiem, to i jakowąś fotkę wrzucę za dwa lata Budowa nasza jest na baaardzo dalekim południowym zachodzie od Tarnowa. Rozpoczęliśmy roboty w marcu 2008 r. i na początek lipca 2009 mamy stan... no właśnie, jaki? Chyba nieco dalej niż surowy zamknięty? Wykonane: - pudło - przykryte, zabezpieczone na zimę - we wrześniu 2008 - zamontowane okna - styczeń 2009 - instalacja elektryczna, hydraulika, odkurzacz centralny, instalacja alarmowa, kanalizacja - kwiecień 09 - tynki wewnętrzne - maj 09 - wylewki - zaraz po tynkach - drzwi wejściowe - czerwiec 09 obecnie "robią się" parapety i drzwi wewnętrzne, uruchamia się alarm. Może jestem wyjątkiem, ale dotychczasowe WSZYSTKIE moje ekipy mogę z czystym sumieniem polecić każdemu. Nasz projekt to Dom w Rudbekiach z Archonu Pozdrawiamy, Asia i Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 07.07.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 to jeszcze barek i już możecie się wprowadzać A u nas parter się robi, strop tuż tuż. potem tylko drugie piętro, dach i cała ta reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 07.07.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 .....aaaa co do tych firm dekarskich to wiem tylko tyle, że są znane z tego........... że są znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts