janekws 19.08.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Witam,Piszę z prośbą - zapytaniem,Kilka miesięcy temu zamówiliśmy okna PCV białe, za 2-3 tygodnie będę montowane, zmieniła nam się koncepcja elewacji i bardziej pasowałyby nam okna grafitowe. Czy istnieje możliwość zmiany kolory okien ? Chcielibyśmy aby raczej tylko z zewnętrznej strony był nowy kolor.Słyszałem, że są nakładki aluminiowe ale koszt jest bardzo duży, Czy są jakieś folie farby, które można zastosować ? Czy ktoś kiedyś robił coś takiego ?Czy trzeba malować proszkowo ? Jaki będzie koszt? Czy jest już pozamiatane i zostają nam białe okna ?Dzięki za cenne uwagi i propozycjePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.08.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Jest już pozamiatane (chyba że te okna nie są jeszcze wyprodukowane). Podobno są farby do plastiku. Ale nie widziałem jeszcze ładnego i trwałego malowania (za to kilka prób które wyraźnie wskazywały, że to zły kierunek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 21.08.2017 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 znajdź w okolicy firmę która okleja folią auta myślę że oni dadzą radę ale ceny nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekws 23.08.2017 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 A czy miał ktoś doczynienia z taką farbą:http://majic.pl/jak-pomalowac-okno-plastikowe-pcv-malowanie-okien-plastikowych-w-2-dni/proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 23.08.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Kilka razy woziłem różne elementy do lakierowania do firmy IDELPART w Białymstoku, lakierują też okna , zawsze trochę ram u nich stoi na lakierni. Lakierują produktami jakiejś szwajcarskiej firmy, wychodzi to nieźle i ponoć jest trwałe. Tylko że do lakierowania należy okno pozbawić szyb i okuć (uszczelkę też chyba lakierują, nie pamiętam) a potem złożyć ponownie.Widziałem też malowanie amatorskie już zamontowanego okna, tragedia niemiłosierna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts