ghost66 20.08.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 witam z gory przepraszam jak powieliłem temat..ale jestem tu 1 dzien....mam taki problem chodz wierze ze dla wielu z Was to nie bedzie problem ..a mianowicie mam wymontowany w kuchnii zlewozmywak..i z wystaja mi tzn zostaly te 2 węzyki od cieplej i zimnej wody i jak otwieram glowny zawor z wody to z tych wezykow leci mi woda jak zrobic zeby to zaslepic zeby moc np puszczac wode w łazience na czas remontu????? dodam ze w kuchnii przy tych wezykach nie ma zadnych zaworow.....z gory dziekuje za pomoc wszystkim pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 20.08.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Wykręć baterię ze zlewozmywaka i wkręć w nią wężyki, albo kup sobie zaślepki, albo zaworki, jak wolisz, albo jakąś inną starą baterię, inaczej zrobić się nie da. A ja polecam po prostu zamontować dodatkowe zawory na stałe, unikniesz problemu później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts