advance 21.08.2017 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Witam, Zaadaptowałem projekt i złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę. Starostwo wykryło drobne błędy do poprawy i nakazało mi je poprawić.Problem w tym że pani że Starostwa nie chce oddać mi 4 sztuk projektu i dała mi tylko 3. Czy Starostwo może zatrzymać jedna sztukę projektu ?Jak ja niby mam teraz poprawić projekt którego nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 21.08.2017 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 A jak potem ma sprawdzić (z czym porównać), czy te błędy zostały poprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_13 21.08.2017 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Ja uwagi dostawałem na piśmie. Zwracali mi wszystkie egzemplarze a potem sprawdzali czy poprawiłem wg tego wspomnianego pisma. Nie zawsze jest potrzeba drukowania ponownie całego projektu. Dla mnie dziwne, ze nie chce oddać 1 egzemplarza. Może zgubiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
advance 21.08.2017 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Nie zgubiła bo widziałem, że ma Oddam kopię bo kolejnego egzemplarza kupował nie będę. Dzwoniłem do Archiportalu i powiedzieli mi że kłopotów robić nie będą bo i tak czekają mnie jeszcze wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts