Ksosik 21.08.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Witam, proszę Was o pomoc...zrobili mi przyłącze gazowe, doprowadzili do chałupy rury, których końcówki kończą się w ścianie. Teraz należałoby je przedłużyć, ponieważ w kuchni mam kuchenkę gazową, do której od tej rury jest ok. 4,5 m. I teraz zasadnicza sprawa - przedłużyć rurę gazową rurami miedzianymi czy może takim specjalnym elastycznym wężem? Mam tu niemałą zagwozdkę, bo jeden spec mówi, żeby kłaść rury, a drugi że skoro będzie to wszystko schowane za szafami, to może być wąż! I bądź tu mądry! Co robić? Czy 4,5 m na wąż to nie za dużo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 22.08.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 A są takie węże? Maks to chyba 2m? Jeden zrobi wężem, drugi wezwie spawacza, inny czarną rurą po prostu przedłuży, a inny miedzią przedłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 22.08.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Jak w projekcie masz doprowadzenie do kuchenki gazowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts