Mariusz321 21.08.2017 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) aaa Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Mariusz321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 22.08.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Błękitny raczej nie będzie się dobrze prezentował z brązami i dębem, szarości z reguły do wszystkiego pasują, szczególnie jak dobierzesz dwa różne odcienie. Zastanów się jeszcze nad jasnymi beżami lub bardzo jasnym brązem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz321 22.08.2017 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 A jeżeli chodzi o szarości, to możesz poradzić jakieś konkretne kolory farb? Myślałem nad wyborem czegoś z Magnata, Duluxa EasyCare lub Beckersa (tutaj czytałem znów, że często zostawia smugi zarówno po malowaniu, jak i po przetarciu szmatką jakichś plam). I ewentualnie jak proponujesz zestawić dwa odcienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 22.08.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Wejdź sobie na stronę któregoś z producentów, których wymieniłeś , i tam możesz sobie zobaczyć gotowe projekty lub samemu pobawić się w aplikacji gdzie dobierasz sobie kolory do pomieszczeń. Np. na trzy ściany dajesz jeden kolor - jasny szary, a na jedną, gdzie np. wisi telewizor, dajesz o kilka tonów ciemniejszy i już jest ciekawiej. Co do Beckersa to też nie jestem bardzo zadowolony - mam pomalowaną nim sypialnie i słabo wyszło, ale muszę przyznać, że podłoże było kiepsko przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_marshmallow 23.08.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 szarość jest strasznie zimna, może jakieś cafe latte? w sumie białe ściany też wracają do łask i są bardzo nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszmorek3 28.08.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Szarości też jest wiele odcieni. Nie wszystkie są tak samo zimne. Jeśli będzie zmieszana z niebieskim to faktycznie będzie taki efekt, ale z odrobiną beżu będzie wyglądała już inaczej. Białe ściany niestety nie są praktyczne - chyba, że mówimy np. o białej cegle lub innej bardzo nieregularnej fakturze - wtedy ewentualne zarysowania nie rzucają się tak bardzo w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika.g 30.08.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 najlepiej wziąć próbki 2-3 firm (często kosztują symboliczną 1 zł albo 8 zł to max) i po prostu popróbować, który kolor będzie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika.g 04.09.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) albo jeszcze na większości stron producentów możesz skorzystać z wizualizera albo apki i zobaczyć jak będzie wyglądało połączenie konkretnych kolorów. ew. zawsze się sprawdzają inspiracje z google grafika Edytowane 4 Września 2017 przez Angelika.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.09.2017 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Tak, to prawda, odcieni szarości jest wiele, a ostateczny wygląd koloru w dużej mierze zależy od tego jakie jest oświetlenie we wnętrzu (naturalne i sztuczne) dlatego wypróbowanie barw przy pomocy testerów jest najlepszą opcją.https://www.magnatfarby.pl/sklep/tester-magnat-ceramic Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnataka 01.12.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 moja koleżanka ostatnio pokazywała mi, jak eksperymentowała z testerami. Ostatecznie zdecydowała się na kolor, którego pierwotnie nawet nie brała pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts