admiralbar 22.08.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Czy ktos z szanownego Grona slyszal o produktach Sicher i moze cos powiedziec na ich temat ? Proponuja mi na skladzie kleje do styro tego producenta, niby ze dobre itp cena za worek to ok 14 zl, do zatapiania siatki ok 18 czyli mniej wiecej w normie. Jak to jest na prawde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 22.08.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Miałem wczoraj klienta który pytał o klej do płytek tej firmy.....Tylko nikt nic nie wie o tej firmie.Jedna z setek małych producentów.Czy jest sens ryzykować gdy ja Kreisla Lepstyr sprzedaje po 12,99 a styrlep po 17,99?I problemów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 22.08.2017 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Mala firma nie musi byc zla. Nie wiem co znaczy *dobry* klej w tym wypadku - ze od sciany nie odpadlo czy co ?Niestety w mojej okolicy nie ma za duzego wyboru, kroluje taniocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 22.08.2017 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeśli majster i jego ekipa będą przestrzegali instrukcji producenta (karta techniczna) to 90% sukcesu i minimalne ryzyko wad. Dobry klej to wyrób zgodny z deklaracją. Tylko tyle i aż tyle.... Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez kuusamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts