ufocom 22.08.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Cześćszukam ostatnio bojlera(pojemnościowego ogrzewacza wody) o pojemności 120litrów który będzie jak najbardziej ekonomiczny(jak najmniejsze dobowe straty ciepła). W oko wpadł mi Stiebel Eltron SH 120 S. Czy ktoś z forumowiczów ma go może u siebie i może powiedzieć jak on się sprawuje? A może ktoś ma propozycję jakiegoś innego bojlera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.08.2017 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 miałem kilka już w życiu i każdy działał tak samo i tak samo kończył. Grzał, a w końcu robiła się dziurka w zbiorniku i lądował na śmietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufocom 22.08.2017 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Mówisz o bojlerach tej konkretnej firmy tym konkretnie modelu czy generalizujesz? A jeśli juz generalizujesz to jakie były to bojlery i ile wytrzymywały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlade 23.08.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Ponad 4 lata użytkuje Biawar Viking-100. Spokojnie obsługuje on 4 osoby.( prysznice+ krany) W ekstremalnych przypadkach dawał tez radę przy 10 osobach Jestem zadowolony. Wkrótce będę zmieniał anode magnezową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts