kris5654 23.08.2017 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Witam mam maly drewniany domek, 120m2 scian zewnetrznych, chce go ocieplic a potem wykonczyc jakims materialem tylko nie wiem jakim. Co polecacie? Co wychodzi najtaniej? Myslalem o materiale drewnopodobnym ale nie orientuje sie co by to moglo byc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 23.08.2017 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Najtaniej to tynk cienkowarstwowy. Ociepelnei będzie od zewnątrz styropianem + siatka i klej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doin_oakenhelm 26.08.2017 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Witam mam maly drewniany domek, 120m2 scian zewnetrznych, chce go ocieplic a potem wykonczyc jakims materialem tylko nie wiem jakim. Co polecacie? Co wychodzi najtaniej? Myslalem o materiale drewnopodobnym ale nie orientuje sie co by to moglo byc. Pozdrawiam Sprecyzuj co masz na mysli mowiac domek drewniany i napisz jakie grubosci masz sciany i co tam dokladnie jest. Drewno powinienes ocieplac welna mineralna - tylko kwestia co to "domek drewniany" i czy to nowy domek czy 100 letni. I podstawowa kwestia jest taka ze albo chcesz to zrobic dobrze albo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts