Greckikamil 24.08.2017 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Witam. Nie mogłem znaleźć bardziej odpowiedniego forum na ten temat wiec pisze tutaj. Mam zmywarkę bosch SGS56M32EU/80 która ma około 6lat. Mam z nią taki problem że po włączeniu buczy i nic wiecej. Jak sie otworzy drzwiczki to buczy dalej i święci sie kranik czyli niby nie ma wody (chyba). Przyjechał serwis, wyjął sterownik który znajduję sie za guzikami gdzie wybiera sie program mowiac ''to chyba to'', po dwóch tygodniach przyjeżdżają, montuja sterownik kasujac mnie 350zl i dowidzenia. Zmywarka zrobila 2 (dwa) prania i koniec, znow to samo buczenie jedynie tym razem nie swieci sie kranik. Jesli jest tu ktoś kto moze pomóc postaram sie wrzucić zdjecia zmywarki i dodac filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greckikamil 24.08.2017 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 24.08.2017 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Wezwać serwis ponownie i zareklamować nieskuteczną naprawę.Masz jakieś zlecenie \ rachunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 28.08.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Tak jak pisze przedmówca, a jeśli to był autoryzowany serwis to, jak będą robić problemy (a pewnie tak będzie) to pisz kopie maila od razu do przedstawicielstwa boscha w Polsce - bardzo przyśpiesza reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefjiu 28.08.2017 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Miałem dość podobnie za pierwszym razem zrobili fuszerkę. Dopiero po ponownym wezwaniu naprawili mi zmywarkę jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darostaszk 30.08.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 reklamacja koniecznie, trzeba ich przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts