Adam_1978 26.08.2017 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Witam mam problem z przysłoniętą kratką wentylacyjną w odziedziczonym bo dziadkach mieszkaniu spółdzielczym. Chciałbym zrobić zabudowę regipsową rury kanalizacyjnej przysłaniającej kratkę . Mieszkam na ostatnim piętrze bloku ,nie jestem pewny jak powinienem rozwiązać ten problem ? Ciąg nawet teraz jest niewielki w pomieszczeniu nie ma piecyka tylko kibelek. proszę o paradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.08.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Powtórzyć ten idiotyzm ze zdjęcia.Zabudować i w zabudowie zrobić kratkę.Powietrze sobie drogę znajdzie.Tamtą usunąć i odsłonić kanał.Tak bym zrobił. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_1978 27.08.2017 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Myślałem żeby tak zrobić tylko obawiam się że jak będzie nieszczelność w zabudowie to cug przez kratkę nową się pomniejszy ( rozłoży po szparach ) i kominiarz zacznie mi zarzucać że kratkę zatkałem i trzeba rozbierać.Chcę zrobić taką szeroką zabudową przez całą szerokość pomieszczenia zabudowując tę rurą i kibelek ze stelażem jednocześnie. W zabudowie będę musiał zrobić też jakieś zamykane drzwiczki rewizyjne na wodomierz.a to zabudowę rozszczelni. Może dodatkowe obudowanie tej samej sekcji z kratką i rurą w rogu do nowej kratki jak tunel coś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts