zbych1 14.09.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czy ktoś z forowiczów budował dom wg projektu makowo? Jakie były koszty budowy? Jakie macie uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xyz 15.09.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Tu jest projekthttp://www.dom-projekt.pl/makowo.phpZnalazłam i obejrzałam - może ktoś jeszcze obejrzy, mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Czesc. Ja uwazam, ze jest bardzo ladny. Podobny do Slowika ( chyba z Archetonu), ktory kiedys chcielismy budowac - zobacz, moze bardziej przypadnie Ci do gustu. Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 To jeszcze ja. Wiesz, ten salon z kuchnia nie jest przyjemny. Smazenie rybek czy frytek w salonie..... Podoba mi sie za to podloga z jasnymi kaflami( fajnie , ze moglam to zobaczyc na Twoim projekcie ). Chcemy polozyc wlasnie takie w calej komunikacji,salonie,kuchni i jadalni. Tylko w sypialniach-panele. Nie wiem, jak to w praktyce, no bo i skad !? Ale tak mi sie podoba. "Slowik" jes ladny ,ale bez garazu-jesli masz szersza dzialke to nie problem. Pozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekg30 11.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 sam a bryła domu jest fajna , ale rozmieszczenie pomieszczeń zwłaszczw na góże pozostwia dużo do życzenia.Nie ma przejścia z kotłowni do garąrzu i z gararzu do domu , więc jeśli ktoś planowałby palenie ekogroszkiem na dzień dobry musi robić zmiany w projekcie. Dodatkowo kuchnia łącznie z salonem to raczej kiepski pomysł.No chyba, że ktoś nie będzie jej używał w celach większego pichcenia.nie da się jej dobrze oddzielić, choć można spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts