golfmk1 27.08.2017 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Witam mam pytanie dotyczace rozbudowy domu 35m2. Chciałbym postawic taki domek 35m2 i do niego dobudowac ganek wiem że róźnica sufitu musi byc inna. I teraz pytanie czy taka dobudówka moze być kolejne 35m2 czy jest to określone jaka może być maksymalna powierzchnia tej dobudówki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minidom 31.08.2017 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witam mam pytanie dotyczace rozbudowy domu 35m2. Chciałbym postawic taki domek 35m2 i do niego dobudowac ganek wiem że róźnica sufitu musi byc inna. I teraz pytanie czy taka dobudówka moze być kolejne 35m2 czy jest to określone jaka może być maksymalna powierzchnia tej dobudówki???? Wejdź na http://www.zbudujsamdom.pl masz tam wszystko na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts