adam_mk 27.08.2017 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Właśnie z niemałym zdumieniem dowiedziałem się, ze Skype, którego od lat znam i używałem - się wściekł...Ktoś coś zmienił i MUSZĘ mieć INNY system operacyjny,... INNY sprzęt i INNĄ przeglądarkę!A do tego - nie zapłaciłem - to nie pogadam... No.... SĄ GRANICE!!! Od tej chwili, jak ktoś chce się ze mną skomunikować - polecam emilka lub PW na forum.Więcej z tego guana korzystał nie będę!NIKT mi nie narzuci tego, co w sieci powinienem robić!Ja... MOGĘ z tego badziewia (jakim się stało) zrezygnować!Na pohybel Skype!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 27.08.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Z ciekawości ściągnołeś jakąś aktualizację? Mi od jakiegoś czasu chce się akutalizować ale mu zabraniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 27.08.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Masz lewego wina nie zainstalujesz , starszej wersji nie zainstalujesz , masz starszą wersję IE nie zainstalujesz , jednym słowem ten największy szpiego czyli microsoft zdurniał do potęgi , ja to już wydu...łem z komputera , kilka lat temu ta aplikacja miała 5mb i tak samo działała jak teraz tylko teraz ona ma 80mb a za rok pewnie z 30gb , masakra , szukać zastępczą albo przejście na linuxa bo tam o dziwo jakoś to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.08.2017 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Tlen padł. GG także.Polecają fejkboka.Nigdy go nie miałem i mieć nie będę.Nie dam się świadomie zaczipować. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 27.08.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Witaj Adam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 27.08.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Wniosek jeden - zero aktualizacji jak działa to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 28.08.2017 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Nie dam się świadomie zaczipować. Już się dałeś. Skype był fajny do czasu wykupienia go przez MS. Dość dobrą prywatność daje jabber, ale minusem jest mała popularność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.08.2017 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 No, wiem...Akceptuję układ - coś za coś.Nie akceptuję - ochłap w zamian za wszystko, pełną zależność. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 29.08.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Adamie ale jest druga opcja , nie musisz mieć zainstalowanego skype , wystarczy na stronie skype się zalogować i korzystać online z przeglądarki to działa tak samo jak aplikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts