tomekgd 27.08.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Mam do Was prośbę o ocenę projektu wentylacji mechanicznej mojego domu. Dom będzie zamieszkany przez 4 osoby. Dom parterowy z użytkowym poddaszem o powierzchni 160m2. Kubatura budynku 400m3.Otwarta klatka schodowa . Ogrzewanie wodne podłogowe, kocioł gazowy kondensacyjny (zamknieta komora spalania). Opis parteru 1 Korytarz 2 Mala garderoba 3 Pralnia 4 Salon z Kuchnia 5 Kotłownia 6 Garderoba Opis pietra 1 Korytarz 2 Garderoba 3 Pokój 4 Pokój 5 Łazienka 6 Pokój 7 Pokój W załączniku znajdują się skany projektu. Czy nawiewy i wywiewy sa dobrze rozmieszczone? Centrala AirPack 300 Instalację na PE-Flex 63mm ze wzgledu na posadzke na pietrze . Z góry dziękuje za Wasze opinie. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez tomekgd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgd 28.08.2017 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Witam. Czy wszyscy na urlopach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgd 28.08.2017 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Czy ktoś z Państwa mógłbym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 28.08.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Widzę, że projekt z domwentu....Kupiłem od nich obliczenia wraz ze schematem i generalnie były zbieżne z moimi wyliczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgd 29.08.2017 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Ale czy wywiew w pokoju to aby nie źle? Bo wydaje mi się że raczej nawiew powinien być a w łazience mocniejszy wywiewy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 29.08.2017 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Jeśli chodzi o schemat to chyba coś nie tak z ikonkami i kolorami.....ale generalnie w tabeli obliczenie nie wyglądają źle. Poproś o korektę schematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgd 29.08.2017 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Jeżeli chodzi o kolory to faktycznie wkradł się błąd ale dla sprostowania niebieskie to nawiewu i czerwone to wywiewy. Ale czy faktycznie na piętrze w pokoju powinien być wywiew piwietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgd 31.08.2017 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Proszę o poradę czy garderobie dawać wywiewy i pralni? Jak zrównoważyc bilans wywiewy nawiew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts