SebastianKo 27.08.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Witam, W związku z próbą kradzieży kół z auta które stało przy bramie planuję montaż kamery z detektorem ruchu i możliwością wysyłania powiadomienia w formie alarmu na aplikację mobilną. Znalazłem 3 modele : Foscam fi9928p Intelkam WIP-203VR EWD 3520/IR Teren do monitoringu to max 12 m, nieźle oświetlony Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 30.09.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 nie licz na alarmy z kamery, będziesz miał ich 1000 dziennie. Alarm zrób na czujkę ruchu a kamerę niezależnie. Nie polecam kamer wifi - skrętka bedzie zawsze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 30.09.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Ja kupiłem dwa dni temu taką kamerę, zewnętrzną z tymi bajerami, diodami IR, alarmem, zapisem na karcie i hm za nic na świecie nie umiem jej obsłużyć, nic się z nią nie łączy oprócz jednej aplikacji tak bidnej że żaden z tych bajerów nie działa i jak na razie nie polecam, producenta nie wymieniam bo może kamera działa ale ja nie umiem ....no i fakt wifi się nie nadaje lepiej po kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianKo 01.10.2017 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Dziękuję za sugestie. Karta 128gb umieszczona w kamerze powinna rozwiązać problem jakości nagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts