Zywolir 27.08.2017 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 witam, mam ogrodzenie panelowe, w jaki sposób ogrodzić*dom tak żeby ogrodzenie to przede wszystkim zwiększyło prywatność? na działce mam roślinność głównie tuje jednak to nie jest to na czym mi zależy, jest za dużo prześwitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 28.08.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Kup sobie tasmy ogrodzeniowe i przewlecz przez panele. Sprawdza sie b. dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 28.08.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Dokładnie, przewlekasz i masz spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 29.08.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Potwierdzam wypowiedzi kolegów powyżej, estetycznie przysłonisz działkę. Ze strony http://thermoplast.eu wynika, że taśmy ogrodzeniowe dostaniesz m.in w Obi, Leroymerlin czy też Castoramie. Co ciekawe, zwiększają prywatność ale też zmniejszają poziom hałasu i nie wymagają konserwacji. Tak wygląda ostatecznie (kolory możesz dowolnie ustawiać): Wniosek? Czyli ogrodzenia nie trzeba wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts