Kamila_Urszula 28.08.2017 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Witam.Mam zamiar na działce rolnej - ziemia 3-ciej klasy,brak planu zagospodarowania przestrzennego,sąsiednie działki też rolne wielkości 3,5 do 12 arów. wybudować wolno stojący parterowy budynek rekreacji indywidualnej do 35m2 z poddaszem o wysokości poniżej 1,9m w którym osoby będą przebywać krócej niż 4 godziny.Mowa o budynku na zgłoszenie Art.29.1.Moje pytania:-czy przepisy określają rodzaj fundamentów?-jaka wysokość budynku od gruntu do czubka dachu, dach dostosuje do przepisów, działka teren płaski.-z jakiego materiału mogę wybudować domek.-jaka odległość od granic działek sąsiednich, niczym nie zabudowanych.-jaka dopuszczalna wysokość ogrodzenia w/w działki.-czy ziemie pod domek muszę odrolnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts