coachu13 30.08.2017 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Hej, Mam taki problem, chciałem drugą warstwę wełny układać w poprzek, całymi płatami aby jak najbardziej uniknąć mostków.Niestety nie jest to tak jak w rzeczywistości. Mimo, że nabijam wełnę na haki to ona spada.Dlatego zastanawiam się nad zmianą techniki.Np montaż niektórych profili i wsuwanie wełny pomiędzy nie.Lub montaż wszystkich profili, wypełnianie wełną miejsca za nimi i potem w wolne przestrzenie wsadzanie wełny, tylko czy ona tutaj nie będzie wypadała ? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb51 31.08.2017 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Jezeli ci spada z wieszakow to przytrzymaj jakimis profilami/deskami do czasu wpiecie profili, albo jezeli masz kogos do pomocy to niech przytrzyma. Obstawiam ze pokoi nie masz niewiadomo jak dlugich wiec jedna osoba powinna wystarczyc. Dziwne ze welna ci wypada z wieszakow bo u mnie ten problem zadko sie pojawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Odysss 01.09.2017 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Moja welna rockwoola (shit?) tez spadala, dodatkowo zeby ja zalozyc bez rozerwania trzeba bylo sie niezle nagimnastykowac i uzywac sposobow. W pojedynke tego nie szlo zrobic. Po nabiciu na wieszaki wpinalem kawalki profila ktore przytrzymywaly welne, a potem w jednym rzedzie sie wyjmowalo i wpinalo juz caly profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 01.09.2017 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 To coś jak ja kombinujesz.Ja też miałem brać Rocka ale ostatecznie wybrałem Isovera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts