si 15.09.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witajcie.Ponieważ już niedługo zaczniemy tynki wewnętrzne mam pytanko do Was.W jaki sposób zamaskowaliście rolkasety aby dostęp do nich od wewnątrz był dobry?Znalazłam już na forum-płyte regipsu i na to cienki tynk ale być może są inne rozwiązania.Znając pomysłowość forumowiczów czekam na rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 15.09.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zamiast płyty gipskartonowej (rigips) lepiej użyć płytę styrodurową o grobości 2 lub 3 cm.Ta płyta jest dużo mocniejsza i cieplejsza od styropianu, łatwo ją obrabiać, przykleić, otynkować lub otapetować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibicwikla 15.09.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A ja nie maskuję. Są estetyczne,w kolorze ram(złoty dąb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 16.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ja też mam estetyczne, tyle ze białe - na razie, bo pewnie z czasem zżółkną. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł na zakrycie kaset to proszę się podzielić - zdjęcia, szkice mile widziane będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 16.09.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Też mam wewnątrz białe, na razie nie wiem co z nimi zrobię. Większy kłopot mam zewnątrz, zastanawiam się czy je zabudowywać czy nie (mam ścianę jednowarstwową). A jeżeli zabudowywać to w jakim stopniu. Jak to u siebie rozwiązaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts