mzeta 29.07.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Poszukuję ładnej płyty z plexi do wstawienia w dzwi wewnętrzne -to co robi Robelit to beznadzieja do bloków ( Może znacie namiary na jakąś inną firmę, która robi jakieś orginalne "sztuczne szkło". Nie mogę wstawić szkła ze względu na wzór - szklarze nie dają gwarancji ż nie pęknie . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 29.07.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 jest firma, nazywa się chyba plexi też ale nie jestem pewna, w zeszłym tygodniu kupiliśmy od nich płytę. Mieści się na ul. Baletowej chyba numer 71. To jest jak się jedzie z Warszawy w stronę piaseczna to skręca się w prawo przed piasecznemm. Musisz zerknąć na mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.07.2002 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 W Castoramie mają plexi w kilku wzorach i odcieniach. O ile pamiętam są to płyty produkcji zagranicznej (chyba Belgia). Za normalną płytę do drzwi wewnętrznych zapłaciłem 30PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts