Luki2604 02.09.2017 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 witam, zamierzam kupić pewną działkę, za miastem. Kanalizacja i gaz znajdują się po drugiej stronie ulicy. Czy to przyszłościowo duży problem ? Jak z podłączeniem takiej kanalizacji i gazu ? Jakie to mogą być koszta ? Dodam, że działka jest 2m od ulicy, sama ulica ma około 3m szerokości ( dziurawa droga asfaltowa wiejska ). Proszę o porady.Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piasus 02.09.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Witaj, gaz do 15 metrów jedna cena, u mnie byłą rura pod asfaltem, zero problemu, natomiast kanaliza temat rzeka, podejdź do gminy i zapytaj jak to wygląda, ja robiłem na swój koszt bo gmina nie ma pieniędzy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 02.09.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Potwierdzam. Gaz nie będzie problemem. Kanaliza wyjdzie drogo, gmina nie weźmie tego na siebie, nie maja w tym wyraźnego zysku. Przepust pod droga może okazać się sporym kosztem. Podejdź do wodociągów, niech dadzą Ci namiary na wykonawców, wycenia w kilka dni. Jak Cię pali z działka to zarezerwuj ja wstępnie odpowiesz jak będziesz znał cenę podłączenia. Chyba ze mpzp i grunt pozwala na poś to już masz alternatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts