aswertyui 02.09.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Hej. Prace na naszej budowie postępują i teraz stoję przed problemem ocieplenia. Na budynek chcę położyć 15cm styropianu grafitowego. I wszystko brzmi pięknie, ale jedna ściana wygląda tak: Czy czymś to równać czy raczej na tej ścianie dać zwyczajnie grubiej kleju. Ściana sama w sobie jest kosmicznie mocna. Przekonałem się o tym wykuwając otwór pod okno balkonowe. Myślałem o czymś takim jak szpryc, ale wtedy ściana miejscami robi się nierówna. Tak to przynajmniej ma wgłębienia ale grzbiety są równo. Czy może pianką delikatnie to wypełnić a potem ściąć naddatki? Macie jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 03.09.2017 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Do 2-3cm to wyrównasz klejem jesli wgłębienia są większe to punktowo rzuć szpryc i podrównaj tynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts