Furtado 03.09.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Stoję przed wyborem okien. Czy ktoś ma doświadczenie ze SwissForm z OknoPlus? Niewiele znalazłam informacji od użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furtado 05.09.2017 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Podbijam temat, może ktoś ma doświadczenie z tymi oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 05.09.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Salamander 82 mm o bliżej nieustalonych właściwościach użytkowych. I tyle tej Szwajcarii. Może dlatego kurs Franka spadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furtado 05.09.2017 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Tzn nie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furtado 05.09.2017 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Ja poważnie pytam. Wybór trudny jak wiadomo. I nie wiem czy mam szukać czegoście innego. Zazwyczaj brak opinii oznacza raczej sytuacje pozytywna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 11.09.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 (edytowane) Tzn nie polecasz? Ani polecam, ani nie polecam. Producent nie przekazuje żadnych pożytecznych informacji o właściwościach produktu, nie informuje też o niczym, co należałoby uznać za wybitne w tym produkcie. Tym samym uznaję, że jest to standardowe okno wykonane z kształtowników Salamander o głębokości 82 mm. Podobnych okien o nieco mniej fantazyjnej nazwie znaleźć można wiele. Zero emocji. Edytowane 11 Września 2017 przez T12345T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.09.2017 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Ja kontaktowałem sie z salonem sprzedaży w Libertowie i tam udzielili mi wszystkich informacji na temat okien . Możesz sobie zadzwonić podaję numer 12 27 75 881 . Dawno sie tak nie uśmiałem. Żeby reklamować firmę trzeba mieć jakąkolwiek wiedzę. A Ty masz już kolejne spamerskie konto które też za chwilę zostanie zbanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts