dev246 04.09.2017 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Witam. W planach mam postawienie budynku gospodarczego do 35m2 czyli takiego na zgłoszenie. Z tego co udało mi się dowiedzieć z formalności wystarczy formularz zgłoszenia, oznaczenie na mapie ewidencyjnej lub zasadniczej miejsca budynku oraz przekroje budynku oraz rzuty ewlewacji. Moje pytanie dotyczy rzutów elewacji, czy jest głównie do z wizualizowania umiejscowienia okien i drzwi itd, czy jej wygląd jest bardziej wiążący tzn jeśli na takim rzucie elewacji będzie fragment ściany wyglądający jak cegła a inna część jak deski drewniane, to czy w faktycznym domu musi to być cegła lub deski (ew coś co to przypomina).? Pytam ponieważ planowałem wykonać dom w technologi lekkiego szkieletu drewnianego z wypełnieniem ścian crodwood-em czyli polanami drewnianymi i gliną . Jeśli to musiało by być widoczne na rzutach elewacji wygadało by to co najmniej dziwnie bo ściana musiała by być pokryta kropkami Jeśli ktoś ma doświadczenie z podobnymi budynkami i ma jakieś przydatne rady (na początek co do formalności) to będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts