stef4n 05.09.2017 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Cześć, Muszę w najbliższym czasie zamówić blachodachówkę, wstępnie chciałem kupić coś w najbliższej hurtowni, ale na allegro znalazłem dość ciekawą ofertę firmy z Rotmanki, niestety nie jestem w stanie nigdzie znaleźć o nich opinii: http://allegro.pl/blachodachowka-modulowa-gr-0-52mm-25-lat-gw-pol-i6769625400.html Czy ktoś używał / zna kogoś kto używał i jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.09.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 To jakiś podrzędny producent tylko 1300 klientów?! Renomowana firma nie sprzedaje przez Allegro, ma sieć autoryzowanych dystrybutorów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruukki Polska 06.10.2017 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 A czy braliście pod uwagę produkty Ruukki? Posiadamy w ofercie blachodachówkę modułową Ruukki Finnera, doskonale sprawdzającą się nawet przy bardziej skomplikowanych konstrukcjach. Oferujemy pokrycia dachowe wysokiej jakości, a ponadto w zależności od wybranej klasy jakości obejmujemy je 30, 40 lub 50letnią gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts