sebago30 05.09.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Witam. Mam mały problem i poproszę o pomoc. Bardzo mocno interesuje mnie tematyka budownictwa, w domu wykonałem kilka samodzielnych prac np. Malowanie mieszkania, kładzenie gładzi, podłączanie gniazdek, kładzenie płytek. Chciałbym w mojej okolicy świadczyć usługi budowlane aby trochę dorobić. Moge też świadczyć usługi z zakresu ogrodnictwa np cięcie drzew, zakładanie ogrodów. Kilka roślin poradziłem nie tylko sobie i wielu osoba pomogłem radami. Są to osoby głównie z rodziny. Wiecie jak się rozreklamować i zdobyć klientów. Skąd dalej poszerzać swoja wiedzę. Nie mam żadnej szkoły związanej z budownictwem jestem po lo i teraz studiuje informatykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 05.09.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Zostań przy informatyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts