janekws 05.09.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Witam,Mam pytanie,Ekipa która robi mi dach, zamówiła za wąskie belki szczytowe i dachówka odstawła i robiły się szpary, niby mieli zamówić szerszą belkę a teraz niby chcą dać blachę która zniweluje tą różnicę, w załaczniku zdjecie jakby to miało wyglądać.I teraz moje pytanie czy ktoś z Was tak robił ?http://ejan.webd.pl/allegro/dach.jpgOgólnie wizualnie moim zdaniem to wygląda teraz gorzej nie wiem jak z praktyką, oni niby twierdzą , że ta blacha wzmocni dach itd.Co radzicie ? Jak u Was wygląda ta dachówka? Pozdrawiam i dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 06.09.2017 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Uważam ,że drewno powinno być obrobione blachą. Można dokręcić deskę. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.09.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Pomysłowe rozwiązanie. Szerokość tej obróbki do ustalenia. Jak dla mnie ta proporcja dobra. Jak najbardziej poprawne rozwiązanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekws 07.09.2017 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts