kowalski2012 05.09.2017 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Witam, Podczas wymiany pieca c.o. chciałbym zainstalować zawór mieszający czterodrożny. Poniżej przedstawiam aktualny schemat całej instalacji: Poniżej przedstawiam jak chciałbym zainstalować zawór mieszający: lub Czy w któryś z przedstawionych schematów zawór mieszający będzie działał prawidłowo? Jeśli nie to w jaki sposób powinien być umieszczony w instalacji aby działał dobrze? Swoją drogą chciałbym zapytać czy pompa w obiegu powinna być instalowana na wylocie z pieca czy na powrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalski2012 13.09.2017 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Jest jakaś szansa aby otrzymać odpowiedź? Może zły dział wybrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 13.09.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Czy tak ciężko wpisać w Google "schemat 4 drogowy" ?Osobno pompa na CO, osobno pompa na zasobnik, osobno pompa na powrocie z zaworu 4DR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 15.09.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 teres: Kolega zadał pytanie, a Ty odsyłasz do Google... w takim razie po co te forum, skoro na każde pytanie może odpowiedzieć Google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 15.09.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 teres: Kolega zadał pytanie, a Ty odsyłasz do Google... w takim razie po co te forum, skoro na każde pytanie może odpowiedzieć Google? Bo dobrze by było, gdyby kolega spróbował najpierw coś sam poszukać. Nawet na forum można znaleźć takie tematy. Uważasz, że lepiej jak przychodzi "nowy" i pierwsze co robi, to zadaje pytanie bez przeglądnięcia czegokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalski2012 03.10.2017 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Widać każdego nowego traktuje się tutaj tak samo...Owszem szukałem w Google ale chciałem tylko zapytać kogoś z "większym" doświadczeniem o sytuacje w moim przypadku.Konkretnej odpowiedzi i tak nie otrzymałem. Szkoda.W sumie Pan mannix ma rację po co te forum jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts