kulibob 06.09.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Witam pytanie jak w temacie pojemność wodna największej sekcji to ok 40litrów. Czy wystarczy kompresor 50l aby przedmuchać tą sekcje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 09.09.2017 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 To może chociaż ktoś powie na jakiej zasadzie dobierasię kompresor do przedmuchania instalacji automatycznego nawadniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 09.09.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Przedmuchuję zwykłym walizkowym i wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł855 10.11.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 (edytowane) Ja używam kompresora na tyle rzadko, że zdecydowałem się na to, żeby go wynajmować w razie potrzeby. Gdy szukałem jaki kompresor kupić natknąłem się bodajże na tym na informacje, że firmy często wynajmują maszyny pneumatyczne - używane lub nowe. Edytowane 10 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma wa 10.11.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 nie używam kompresora od 3 lat, nic się nie dzieje. Przedszkole obok ma ogród z linią kroplującą. Zapytałem kiedyś gościa czy przedmuchuje ją kompresorem przed zimą - gościu nie wiedzial o co pytam. Ustaliliśmy, że nigdy tego nie robił a linia działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 06.12.2017 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja używam zwykłego (takiego do 8 barów).Jak przedmuchuje sekcję to zwykle mam od 3 do 5 barów max na liczniku i to wystarcza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts