olomajdan 06.09.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 witam, mam w łazience rurę spiro aluminiową 125 ocieplaną wyprowadzoną na dach( rura nie idzie w pionie i ma długość ok 4 mb, łazienka znajduje się na poddaszu). łazienka jest już wykończona. chce zamontować w niej piecyk przepływowy junkers z zamkniętą komorą spalania. Wpadłem na pomysł żeby przez tę rurę spiro 125 alu przeciągnąć rurę 80 karbowaną inox, tak aby 80tka odprowadzała spaliny a wolną przestrzenią pomiędzy ścianami 80tki i 125tki chciałbym doprowadzać powietrze do piecyka. Czy to ma szanse działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 06.09.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 nie wyosiujesz rur, jedna na drugiej bedzie leżeć, nie wiem czy to przeszkadza ale troche lipa, chociaz pewnie odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts