pawelke 06.09.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Jaki producent robi rurki do rozstawu co 10 cm czyli promienia gięcia 5 cm? Edytowane 6 Września 2017 przez pawelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 06.09.2017 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Jaki producent robi rurki do rozstawu co 10 cm czyli promienia gięcia 5 cm? Zostaw promień gięcia, a skup się na sposobie ułożenia rury. Ślimak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darianus 07.09.2017 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jak układasz ślimakiem, to promień wychodzi dużo większy i nie ma problemów. Jedynie jak dochodzisz do środka pomieszczenia i zawracasz, wtedy trzeba zawinąć trochę mniejszym promieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 07.09.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jak kolega wyżej opisał W swojej ofercie mamy rury dedykowane do ogrzewania podłogowego PE-RT Blue Floor, które umożliwiają łatwe i wygodne ułożenie pętli ogrzewania podłogowego.Rury objęte są 10-letnią gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelke 09.09.2017 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Tak jestem zdecydowany na ślimaka ale nurtuje mnie to wewnętrzne zagięcie, tam gdzie rurka zawraca i robi pół kole i tam jest to nieszczęsne 5cm promienia.Myślałem o kanie i tej niebieskiej pe-rt ale jak zobaczyłem ze można ją kupić w castoramie to zacząłem się zastanawiać czy rzeczywiście jest taka dobra skoro w nawet w markecie można ją dostać. Czyli co każdą 16 da rade zagiąć do rozstawu 10 cm czy szukać 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 09.09.2017 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 ale nurtuje mnie to wewnętrzne zagięcie, tam gdzie rurka zawraca i robi pół kole i tam jest to nieszczęsne 5cm promienia. No to zrobisz w tym miejscu promień 7 czy 10 cm bez żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 11.09.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Większość rur tworzywowych posiada dopuszczalny promień gięcia 5xDz , przy średnicy 16 mm ten promień to 8 cm. Rurę kupują nasi partnerzy handlowi - ciężko jest nam decydować gdzie sprzedają ją dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts