angisis 07.09.2017 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Witam Ostatnio natknęłam się gdzieś w Internetach na ciekawe udogodnienie do łazienki chodzi o deski myjące. Ktoś zna, ma, używa?? Co możecie powiedzieć? Polecacie? Dla tych co nie słyszeli odsyłam do strony desek myjących [reklama] Edytowane 7 Września 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzowka89 17.10.2017 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Byłam w Japonii i po tej podróży sobie kupiłam biobidet do łazienki. Na pewno urządzenie przydatne. Z montowaniem nie ma trudności i miejsca nie zajmuje dodatkowo bo się taką deskę na wc nakłada. Przydaje się bardzo podczas okresu czy nawet jak ktoś ma zaparcia to taka specjalna funkcja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kyak 20.09.2018 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 który dokładnie biobidet wybrałaś i dlaczego akurat ten? Jakie są jego Twoim zdaniem największe wady i zalety? Czy woda którą myje od razu ma właściwą temperaturę? Ile trwa standardowo mycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts