domator222 09.09.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Dzień dobry.Chcę wykończyć ściany w mieszkaniu deweloperskim i pewna firma proponuje mi zrobienie tego za mnie. 26zł/m2 w raz z materiałem, natrysk agregatem masa Flugger LSR. W tym momencie na ścianach są tynki maszynowe.Czy to dobry pomysł (materiał/wykonanie)?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Grabarczyk 04.11.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Witam Sam wykonuje takie gładzie w taki sam sposób. Powiem tak, nie ma lepszego materiału jak LSR. Do tego natrysk. Efekt LSR-ki po wyszlifowaniu jest nie do skopiowania na innym materiale, do tego ekipa zrobi to dużo szybciej. Jakie miasto? Jeśli ekipa ma status rekomedowanego wykonawcy fugger-a to można brac ekipe w ciemo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts