wojtas32127 10.09.2017 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Witam,Odkopałem część fundamentu przy domu uzupełniłem ubytki, dałem styropian itp... Z drenażu piwnicy został mi taki kamień jak temacie. Pytanie czy mogę tym przysypać fundament czy muszę to zrobić żwirem?Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie poradyWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 10.09.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Kruszywo ma ostre krawędzie i może niszczyć ocieplenie ściany, jeśli dasz folię kubełkową to powinno zapobiec niszczeniu. Poza tym kruszywo po jakimś czasie się uleży i zagęści, potem to ciężko odkopać bo łopata wchodzić nie chce no i woda może gorzej spływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas32127 12.09.2017 03:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 tak mi też radziło parę osób i trzeba zasypywać piaskiem lub żwirem. Kemotxb dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts