Ola Grenda 05.10.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witam,poszukuję odpowiedzi na pytanie CO MIĘDZY terakotą i drewnem, przy czym mam zamiar kłaść deskę barlinecką. Wiem że jest to podłoga pływająca itp, ale czy istnieje JAKAKOLWIEK alternatywa dla obrzydliwych listew łączących typu "grzybek" ??? z góry dzięki za jakiekolwiek info.Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 05.11.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Generalnie połączenie gres polerowany i parkiet jest bardzo ok. Przy okazji ,czy decyzję o takim połączeniu podejmować przed położeniem wylewki betonowej? bo co robić jeśli grubości materiałów są nierówne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.11.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ja wylalem wylewke na roznych poziomach - wtedy chyba najlepiej o tym pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.aura 01.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 znalazlam taki temat...prawie sprzed roku...i jestem ciekawa jak to sie po roku pozmienialo...RobertS - uzyles w koncu korka w plynie?RobertOC- i jak sie podloga miewia? mialam pomysl by w gresie w salonie zrobic paski z drewna... wiec listwy widoczne sa wykluczone... dopiero zaczynam orientowac sie w temacie.. wiec jakby cos ciekawego ktos uzyl i sie sprawdza- to chetnie uslysze... z gory wlk.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts