mjkmjk 13.09.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Cześć. Proszę o radę. W kupionym od dewelopera domu mam niestarannie wykonane połączenie podbitki lukarny na styku z dachem. Po tym jak rok temu zauważyłem, że na poddasze wchodzi kuna, deweloper zakleił nieszczelności jakąś grubą gumą (folią), która oczywiście okazała się być nieskutecznym zabezpieczeniem. Dzisiejszej nocy kuna to pogryzła i otworzyła sobie ponownie wejście pod dach. Chciałbym zapytać czy mam prawo wymagać od wykonawcy, aby połączenie w tym miejscu zostało wykonane na tyle starannie, aby nie mogła tamtędy wejść kuna?Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 13.09.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 ty się spiesz, bo za chwile nie zajmiesz się dziurą a wymianą ocieplenia całego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjkmjk 13.09.2017 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 ty się spiesz, bo za chwile nie zajmiesz się dziurą a wymianą ocieplenia całego dachu Dziękuję za bardzo rzeczową odpowiedź. Bardzo mi pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 13.09.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 no na pewno masz bo tak to powinno być zrobione pozatym poprzednik pisze dobrze to możesz mieć tam sajgon kuna w 1 noc może rozwalić pół dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts