KubaKrakow 13.09.2017 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Zakładam temacik chociaż jeszcze nie mam pozwolenia na budowe to licze na pomoc i porady. Mam kilka watpliwosci, więc może ktos doswiadczony bedzie sluzyl pomoca. Skompletowalem wszystkie dokumenty i beda oddawal do architekta pod adaptacje. Zmagam sie z jednym problemem. Nie wiem gdzie na dzialce ustawic dom:) Bedzie to 100m2 parterowki bez garazu. Projekt Z368 lustrzane odbicie. Problem jest taki ze w dalszej kolejnosci bede chcial wybudowac osobny garaz dwustanowiskowy i nie wiem jak ustawic dom, zeby zostawic miejsce na garaz, zeby nie byl za blisko okien itd. i zeby tez zostawic trochemiejsce za domem. Rzut domu Tutaj mapka Zielonym zaznaczone moje dzialki(13arow), na żółto wiadomo mniej wiecej dom. Garaz z ego co widze powinien miec wymiary 7x6m. Jak wy byscie do ugryzli. Prosze dopytywac, radzic i pomagac:) Pozdrawiam Edytowane 13 Września 2017 przez KubaKrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts