buster-tt 17.09.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Witam serdecznie Kupiłem dom wybudowany w 2005 pokryty blachą trapezową ocynkowaną. Blacha jest w bardzo dobrym stanie, nigdy nie malowana, jedynie przy oknach dachowych minimalne naloty rdzy. Checmy odnowić elewacje i pomalować dach, ale nie wiem jaka farbe i technologie malowania wybrać. Zależy nam na ciemnym brązie i raczej mat, dach ponad 240m2 dwuspadowy. Kupiłem małą puszke Lowicyn brąz czekoladowy ale odcień jest zbyt jasny. Zależy mi na czymś naprawdę ciemnym, coś jak wenge. Co możenie polecić? Radach brąz czekoladowy też za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.09.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Dodaj czarnej farby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts