preev 19.09.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 zajrzyj jeszcze tu: http://www.gory.idara.pl/koninki/index.php byłem kilka lat temu więc nie wiem jak teraz ceny wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 PreevAle cudne te Koninki.Muszę tam swoich zaciągnąć, tym bardziej,że mam rodzinę niedaleko Rabki i Myślenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.09.2004 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Byłam juś w Liptovskim Mikolasu - w hotelu ...taki duży nowy, nie wracam raczej do miejsc, w których byłam, wolę coś nowego, no chyba, że Egipt...ale w tych czasach to trochę niebezpiecznie... W grę wchodzą góry po stronie czeskiej - ponoć fajnie i niedrogo... ALE SZUKAM DALEJ - dzięki i proszę o więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 jolly koleżeństwo zachwalało jakiegoś agrokowala w Przemęckim Parku, to kole Wolsztyna. Byli na sylwka chyba we 4 rodziny. Kulig, ognisko, sanie, no i obowiązkowo kucie. Całe szczęście, nie konia bo by biedny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 23.09.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jolly szukasz czegos cichego stuknij w mój pierwszy dom ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leonidas 24.09.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Polecam Bukowine Tatrzańską i Bieszczady (tylko ze Sczecina to troszkę daleko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Okolice to ja wiem, że piękne, tylko ja chciałabym, byście proponowali mi domki, pensjonaty, w których byliście, albo ktoś był i które można obejrzeć, czyli linki itp...... Bonnie - odpisza na mojego priva - domek super, tylko pewnie kosztuje majątek!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 27.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 jolly, 2 lata temu na święta B narodzenia wybraliśmy sie z żona w Góry Sowie. Było zaj... cicho i spokojnie. Nie to co Zakopiec, czy Karpacz, albo inne Szklarskie... no, górki faktycznie mniejsze, ale wyciągi sa też. i pozwiedzać stare sztolnie można... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Jak w Beskidy to bież po antidogu na głowę. Wilki są głodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faf 15.06.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Polecam Bieszczady i jedno z ciekawych miejsc noclegowych w pobliżu Wetliny w małej miejscowości Kalnica. Miła atmosfera i gospodarze, przepiękne widoki,dostęp do szlaku na połoninę Wetlińską z której rozciągają się zapierające dech widoki. Naprawdę warto. Adres strony tego domku http://www.bieszczadynoclegi.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts