finlandia 23.10.2017 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Ta nowa Gerda ma w katalogach ładne rysunki z głębokimi tłoczeniami. Ciekaw jestem jak w rzeczywistości. W ogóle, po artykule w prasie niebranżowej przyjaźniej spojrzałem na Gerdę - ich "przespanie" czasu zmian na rynku nie wiązało się ze lekceważeniem potrzeb klientów a problemami właścicielskimi - kiedy niespodziewanie odszedł jeden ze współwłaścicieli a wszelkie decyzje trzeba było ustalać z nieletnim spadkobiercą (czytaj: prawnikami).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.10.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Tego nie wiedziałem o Gerdzie szczerze mówiąc. Gdzie można złapać ten artykuł? Zawsze myślałem, że to jest spowodowane ich nie-chcę-mi-się. Takie przynajmniej miałem odczucia po rozmowie z ich przedstawicielami (nie wszystkimi) oraz odczuwało się takie coś, że jestem z Gerdy i w zasadzie sami powinniście ode mnie kupować towar. Może ja trafiłem na nieodpowiednich ludzi. Jak widać przyczyna mogła być zupełnie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts