fighter1983 22.09.2017 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 wykonawca to nawet nie raczy odebrać ode mnie listów i dostaje zwrotne taki z niego cwaniak. no chyba ze tak to jazda z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 22.09.2017 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 fighter1983 i tu moje pytanie do Ciebie , jeżeli wykonawca użył materiału nienadającego się do izolacji przeciwwilgociowej to można go z tego powodu pociągnąć do odpowiedzialności ? Moim zdaniem jeżeli na karcie produktu nie istnieje dokładne zaznaczenie ze produkt nadaje się do zastosowania w konkretnym przypadku to jest to oczywiste że nie powinien być do tego stosowany,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 25.09.2017 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Może ktoś się jeszcze wypowie w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 30.09.2017 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 (edytowane) zapytam się jeszcze w celu porównania czy pozioma izolacja z foli o grubości 0,3 mm byłaby lepsza niż ta papa 2,4 mm ? w składach budowlanych jest pełno takiej foli do wykonywania izolacji poziomej muru , są one przycięte na konkretne rozmiary. Edytowane 30 Września 2017 przez Nervil18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 30.09.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 zapytam się jeszcze w celu porównania czy pozioma izolacja z foli o grubości 0,3 mm byłaby lepsza niż ta papa 2,4 mm ? w składach budowlanych jest pełno takiej foli do wykonywania izolacji poziomej muru , są one przycięte na konkretne rozmiary. Folia 0,3mm (nawet z "atestem") jako izolacja muru to gorzej niż placebo. Dziurawi się od samego patrzenia na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 02.10.2017 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 ostatnio byłem na 2 dużych inwestycjach gdzie jedna to przychodnia lekarska (400mk) , budynek za kilka set tyś a zauważyłem że użyli tam własnie takiej foli 0,3mm którą można kupić na przykład w OBI. kolejna inwestycja to budynek usługowy (chyba sklep) i ta sama historia. Dlatego już nie wiem co myśleć , może u mnie wcale nie jest tak zle skoro moja papa jest 8x grubsza,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts