nigriventer 20.09.2017 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Jestem na etapie montażu lamp, mieszkanie jest nowe, lampy które chcę zamontować to reflektory na szynoprzewodzie, dokładnie takie jak w większości sklepów w centrach handlowych, szyna pójdzie prawdopodobnie na lini kabla który z tego co widzę idzie w peszlu, przynajmniej tak widać jak wchodzi w sufit, zaznaczam że wykrywacz kabli nic nie wykrywa natomiast w ścianach bez problemu.I tu moje pytanie jak wiercić żeby nie przewiercić, może na tyle one idą głęboko, że bez obaw można wiercić. Jak sprawdzić lub się dowiedzieć? Jakieś wytyczne w prowadzeniu kabli w suficie? Coś się zmieniło, że teraz nie kładzie się już w tynku na suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 20.09.2017 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Zmieniło się to, że na suficie tynk jest "liźnięty", parę milimetrów, i przewód prawdopodobnie idzie nad stropem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigriventer 21.09.2017 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Dzięki, tu odpowiedź czemu wykrywacz nic nie widzi, wychodzi na to że można spokojnie wiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts